Is OptiesAdvies een scam of legitiem?

Is OptiesAdvies een scam? Het is moeilijk om te geloven dat je door middel van een automatisch programma zoals OptiesAdvies eenvoudig geld kunt verdienen. Zodra we zulke verhalen horen, gaan er meteen belletjes rinkelen. Want zoiets kan toch niet waar zijn? Dat moet toch oplichterij zijn? Toch is het dat niet. Maar, het is niet zo gemakkelijk als achterover leunen en het geld binnen zien stromen. Automatisch handelen met Opties Advies vergroot je kansen om winst te behalen met binaire opties, maar het garandeert niet dat je er slapend rijk mee wordt.

—>> Meld je nu aan <<—

Waarom is OptiesAdvies een scam?

Het eerste wat aantoont dat OptiesAdvies geen oplichterij is, is het feit dat de ontwikkelaars hun programma alleen laten toepassen door erkende en betrouwbare bemiddelaars. Dit houdt in dat de bedrijven waarmee je kunt handelen door middel van Opties Advies volledig bevoegd zijn, en bovendien worden ze gecontroleerd door de Europese autoriteiten. Eén van de grootste makelaars waar je OA kunt gebruiken is EZTrader, sponsor van Bayer Leverkusen en gerenommeerde financiële instelling. Als dit bedrijf gebruik maakt van het programma, kun je er zeker van zijn dat OptiesAdvies geen scam is.

Het voordeel van automatisch handelen

Het handelen in binaire opties is nog vrij nieuw. Het bestaat namelijk pas vanaf 2008. Binaire opties zijn financiële derivaten, en het handelen hierin houdt in dat jij moet voorspellen of de prijs van een binaire optie stijgt of daalt. OptiesAdvies kan de binaire markt analyseren en winstbare opties opsporen. De software maakt gebruik van geavanceerde algoritmes om tot de beste conclusies te komen. Dit is nog geen garantie op constante winst. Je kansen worden er echter wel door vergroot, mits je het programma op de juiste manier toepast en in bezit bent van geringe kennis over de financiële markt. Omdat er bij het handelen in binaire opties slechte twee keuzemogelijkheden zijn – hoog of laag – is je kans op winst normaal gesproken 50%. Met Opties Advies wordt deze kans in de meeste gevallen vergroot naar 55%.

Beginnen met OptiesAdvies

De software heeft een zeer lage instapdrempel. Dit is goed nieuws voor diegene die nog niet veel verstand hebben van het handelen in binaire opties, omdat je gewoon van start kunt gaan met de software zonder overweldigd te worden met informatie. Helemaal mooi, is dat je nu nog gratis een account aan kunt maken. In de toekomst komt hier wellicht verandering in, dus als je nieuwsgierig bent naar het handelen in binaire opties met behulp van OptiesAdvies, dan is dit hét moment om ermee te beginnen. Je hebt zelfs de mogelijkheid om een test-account op te zetten, met nep geld, zodat je kunt kijken of de software iets voor jou is. Dus waarom zou je het niet proberen? Want, wie niet waagt, wie niet wint, toch?

Vergeet dus enige geruchten die je hebt gehoord over Opties Advies. De software is volledig legaal, en kan een geweldig gereedschap zijn om extra geld te verdien met het handelen in binaire opties. Kortom: OptiesAdvies is zeker geen scam!

—>> Meld je nu aan <<—

Opties Advies